Krabi/Ao Nang 12/3

Nu är vi framme i Krabi/Ao Nang och vi gillar stället jättemycket... Stranden som är här är dock inte så jättefin, utan det är stränderna och öarna runt omkring som ska vara värda ett besök. Vi valde ändå att bo här i Ao Nang istället för att få lite mera liv, och lite mera att göra på kvällarna. Hitills har vi ju valt hotell/byar efter stranden så vi tyckte det var dags för lite ändring.

Båten hit gick snabbt, och jag sov typ hela vägen. Framme i Krabi hamn blev vi snabbt uppfångade av taxi-chaffisar som ville skjutsa oss. Vi funderade ett tag på att ta den lokala bussen för att spara pengar, men det verkade krångligt och för 100 spänn fick en taximan äran att köra oss istället vilket vi tyckte var ett väldigt bra pris jämfört med det vi betalat på Phuket. Det var ändå en bra bit som tog runt en halvtimme kanske...

Om förra boendet var helvetet har vi nu hamnat i paradiset. I alla fall om man jämför.
Hotellet vi bestämt oss för att bo på visade sig vara fullbokat men hon hänvisade oss till grannhotellet som hennes vän ägde.
Vi hade inte så många krav, förutom att där skulle vara AC och hyffsat billigt. I receptionen tog världens mysigastre dam emot oss och även hon skojade, skrattade och pratade en massa. Vi betalade 675 svenska kr för tre nätter på hotellet utan att ens ha sett rummen först. Men ingenting kunde väl vara värre än helvetes-bungalowen i alla fall.
Mycket riktigt! Vi fick ett rum på fjärde våningen och öppnade dörren sakta sakta beredda på det värsta men framför oss fick vi se ett jättestort rum med en stoooor säng, tv, skrivbord och en garderob. Också AC! Verkligen prisvärt!



Så här trivs som vi som fisken i vattnet! Efter avsaknaden av ett rejält hotellrum bestämde vi oss för att strunta i stranden idag och bara gå en sväng på stan och kolla in omgivningarna och sen chilla på rummet. Blev en liten runda på stan, jag köpte ett jättefint pandora armband, som dock redan gått sönder... Får se om dom kan fixa det imorgon. Sen fann vi ett Mc Donalds och självklart blev det lunch där. Mätta som grisar blev vi och gick hem till hotellrummet och packade upp lite och sådär. Var även och fixade trådlöst internet från grannhotellet så nu kanske det blir lite bättre med uppdateringen här.

Nu ikväll har vi gått en runda på stan igen, här är massor att kolla på och man blir ju inte lite sugen på att shoppa. Men jag försöker hålla fingarna i styr och spar mig till Bangkok. Dock fick jag med mig ett par flippflopp hem, men dom var väldigt nödvändiga, mina är helt sönder. En klocka som ser ut som ett trä-armband blev det också. Bara för att.. haha. Jag vet inte om jag någonsin kommer att använda den, men den var fin.

Förresten så har vi bokat in en liten "djungel-tour" imorgon. Vi ska besöka en varm källa, bada i vattenfall, besöka "tigertemplet" och rida elefant genom djugeln. Spännande!
Det blir alltså inget sol och bad imorgon heller så Tim är nöjd och glad. Han är rätt trött på att bara ligga och sola. ha ha! Kan bero på att han bara bränner sig hela tiden också. Så idag har vi köpt en ny flaska solkydd 50 för att han ska överleva resten av tiden här. Själv letar jag förfullt efter en 20 men utan resultat. Jag får väl förbli blek.

Nu blir det sängen. Och njuta av den svala friska luften.

Thailändsk plusmeny, satans stor pommes alltså!


Postat av: sussi

det ser ut som röran hemma på ditt rum, redan ni kan ju inte ha hunnit vara där så länge när bilderna togs...puss o kram

2010-03-12 @ 17:53:34

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?


RSS 2.0


Fotograf i Halmstad - Bröllopsfotograf i Halmstad - Barnfotograf i Halmstad - Nyfödd-bilder halmstad - nyfödd-fotograf Halmstad - bebisfotograf Halmstad - Fotograf nyfödd Halmstad - Fotograf Halmstad gravid - Gravidbilder fotograf Halmstad - Graviditesbilder Halmstad fotograf - Familjefoton Halmstad - Familjebilder Halmstad - Familjefotograf i Halmstad - Djurfotograf i Halmstad - Fotograf Halmstad - Fotograf bröllop Halmstad - Bröllopsfotograf Halmstad - Fotograf i Laholm - Bröllopsfotograf i Laholm - Barnfotograf i Laholm - Nyfödd-bilder Laholm - nyfödd-fotograf Laholm - bebisfotograf Laholm - Fotograf nyfödd Laholm - Fotograf Laholm gravid - Gravidbilder fotograf Laholm - Graviditesbilder Laholm fotograf - Familjefoton Laholm - Familjebilder Laholm - Familjefotograf i Laholm - Djurfotograf i Laholm - Fotograf Laholm - Fotograf bröllop Laholm - Bröllopsfotograf Laholm Fotograf i Malmö - Bröllopsfotograf i Malmö - Barnfotograf i Malmö - Nyfödd-bilder Malmö - nyfödd-fotograf Malmö - bebisfotograf Malmö - Fotograf nyfödd Malmö - Fotograf Malmö gravid - Gravidbilder fotograf Malmö - Graviditesbilder Malmö fotograf - Familjefoton Malmö - Familjebilder Malmö - Familjefotograf i Malmö - Djurfotograf i Malmö - Fotograf Malmö - Fotograf bröllop Malmö - Bröllopsfotograf Malmö