Isak & Noah

Berättade ju för några veckor sen om en fotografering jag haft med 6 busiga barn... Är klar med bilderna, dom är levererade och jag har nu fått tillåtelse att visa dom här på bloggen.

Peptalk från mamma - Kom igen nu, se glada ut!
Busungar


Mamma & son


Att fotografera barn som inte vill vara med på bild var en riktig utmaning, men några fina bilder fick vi till..
Denna sista är en absolut favorit!


LH-foto på facebook

Glöm inte gå med på min sida på facebook. Föreslå gärna för vänner också!

Klicka här för att gilla LH-foto på facebook

Pernilla

Nu var det längesen jag la upp bilder på finaste Pernilla & Kristofer. Har ju massor av fina bilder kvar att visa...
Följde ju dem under hela den stora dagen, från förberedelser till festen.
Där är alltså en hel del bilder, men jag har redigerat dom lite hipp som happ och därför tänkte jag vänta med att visa bilderna tills alla är klara så det blir lite mer ordning på allt. Kankse inte så kul att först se bilder från vigseln, sen från festen och sen lite bilder till från vigseln.

Men den här superhärliga bilden kunde jag inte låta bli att visa. Pernilla är världens sötaste och busigaste människa med massor av galna idéer (som ni kankse ser här) så det var riktigt kul att fotografera dom.

Resten av bröllopsgänget (tärnorna, marskalkerna, bestman) bad henne vara försiktig med klänningen men hon bara skrattade och sa att den måste ju användas! hahaha. Sant. Inte varje dag man kan åka rutschkana i bröllopsklänning!


Ute i snön idag

Idag har jag haft en fotografering ute i 3dm djup snö med fyra sykskon. Dom hade även med sig sina två hundar och allihopa skulle förevigas på en och samma bild. Inte det lättaste med två busiga hundar som hellre ville fara runt i snön än att sitta stilla. Men det gick!

Tog en del "behind-the-scenes"-bilder också medans dom försökte få hundarna att göra som vi ville.
Bilden som vi tog ska bli julklapp till nära och kära så kan tyvärr inte visa några bilder här ännu.

I detta vackra snölandskap höll vi till...


Efter fotografering bjöd sötaste systrarna på fika... Inte varje dag man har sånt mys på jobbet!
Hej hej hej!

Nej jag har inte dött... Jag har helt enkelt inte haft lust och tid att uppdatera bara...

I helgen har jag haft en "ledig" helg. I alla fall från företaget och allt som har med det att göra. Inga fotograferingar, ingen redigering, ingen planering, ingen uppdatering här, jag har inte ens kollat min mejl. Riktigt skönt faktiskt!

Däremot har jag jobbat två nio-timmars kvälls/nattpass både i fredags och lördags, så latat har jag inte gjort.
Igår blev det en mysig hemmadag med lussekatt och pepparkaks-bak och sen lite bus ute i snön. Har kommit massa snö till Halmstad nu. Mysigt!!

Idag hade jag tänkt ägna dagen åt redigering och sådär men har inte kännt mig riktigt bra så efter en timmes morgonpromenad ute i snön och frukost kröp jag ner i sängen igen och råkade sova liiiite länge.

Nu måste jag stax bege mig ut med vovven igen och sen blir det jobb 16.45-01.

Får se om jag kan få nått gjort imon så ska ni få se lite nya bilder...

Sålänge får ni se en bild på mitt hjärta, har nog visat den innan, men jag gillar den!
RSS 2.0


Fotograf i Halmstad - Bröllopsfotograf i Halmstad - Barnfotograf i Halmstad - Nyfödd-bilder halmstad - nyfödd-fotograf Halmstad - bebisfotograf Halmstad - Fotograf nyfödd Halmstad - Fotograf Halmstad gravid - Gravidbilder fotograf Halmstad - Graviditesbilder Halmstad fotograf - Familjefoton Halmstad - Familjebilder Halmstad - Familjefotograf i Halmstad - Djurfotograf i Halmstad - Fotograf Halmstad - Fotograf bröllop Halmstad - Bröllopsfotograf Halmstad - Fotograf i Laholm - Bröllopsfotograf i Laholm - Barnfotograf i Laholm - Nyfödd-bilder Laholm - nyfödd-fotograf Laholm - bebisfotograf Laholm - Fotograf nyfödd Laholm - Fotograf Laholm gravid - Gravidbilder fotograf Laholm - Graviditesbilder Laholm fotograf - Familjefoton Laholm - Familjebilder Laholm - Familjefotograf i Laholm - Djurfotograf i Laholm - Fotograf Laholm - Fotograf bröllop Laholm - Bröllopsfotograf Laholm Fotograf i Malmö - Bröllopsfotograf i Malmö - Barnfotograf i Malmö - Nyfödd-bilder Malmö - nyfödd-fotograf Malmö - bebisfotograf Malmö - Fotograf nyfödd Malmö - Fotograf Malmö gravid - Gravidbilder fotograf Malmö - Graviditesbilder Malmö fotograf - Familjefoton Malmö - Familjebilder Malmö - Familjefotograf i Malmö - Djurfotograf i Malmö - Fotograf Malmö - Fotograf bröllop Malmö - Bröllopsfotograf Malmö