Barnfotografering

Idag har jag fotat den här lilla sötnosen på ett och ett halvt år. Så söt!
Det var bara 15 grader ute idag och det blåste som sören men hon var lika glad för det :) Nu får man bara hoppas att hon inte blir förkyld!Jag tycker att det är rätt svårt att fota barn, man kan ju inte säga till dem hur dom ska posa, eller "lyft lite på hakan" "vrid huvudet lite till höger" osv. Man måste verkligen kämpa för att fånga de där speciella ögonblicken och man får bjuda lite på sig själv för att lyckas.

I början är ju oftast de flesta barn lite blyga framför kameran men det brukar släppa efter ett tag, och så även idag. När jag var påväg att lägga ner kameran fyrade hon av ett par bländande leenden och började akrobatisera lite så då var det bara att snabbt va med igen.

Vet inte ännu om hennes föräldrar vill att hon ska synas här på bloggen men om det är okej kommer ni få se några bedårande söta bilder framöver!


Tävling!Ni har som läst min blogg ett tag kanske kommer ihåg att jag fotade den här tjejen för ett tag sen..
Nu har vi ordnat en tävling tillsammans där man kan vinna en fotografering av mig.
För att läsa mera eller vara med och tävla, kika in på Rebeccas blogg.
Lycka till!


Felicia vid vattnet

Felicia x3<3

Till mina älskade småbröder


Ett syskonskap är vänskap
på en djupare nivå.
Ibland finns det ett släktband
– annars har man mötts ändå.

Relationen till ett syskon
är nära och unik.
Ett syskon känner dig så väl
och det kan din historik.

Med ett syskon är det lätt
att vara uppriktig och sann.
Man kan tala som man tänker
och man förstår varann.

Det känns alltid bra att ses
– så man vill gärna träffas mer…
För det finns så mycket gott
som syskonskapet ger.Jag älskar er!


Matilda i gräset
Torsdag

Idag har jag storstädat hela lägenheten, sorterat lite bland viktiga papper och redigerat lite bilder på Felicia & Matilda. Min hårddisk är dock mer eller mindre full nu så istället får jag ägna mig åt att rensa lite bland alla tusentals bilder... Kulkul cykelhjul.

Felicia & Matilda

Ett litet smakprov på Felicia & Matildas kompisbilder...
Måndags uppdatering

Kass uppdatering igen, jag vet. Men har varit i Knäred typ hela helgen och jag har inte min dator här så ja...
Är dock fortfarande kvar här men sitter vid Bennys bärbara nu.

Fotograferingen med Felicia & Matilda i onsdags gick bra. Det var dock inte ett moln på himlen och strålande sol (vilket absolut inte är något bra fotoväder) men tillsist löste det sig ganska bra ändå.

Vyn jag sätt framför mig för ett år sen måste blivit lite förvandlad i mitt huvud sen och det såg inte alls ut som jag tänkt mig så vi körde en ganska bra bit på en liten väg inne i skogen innan vi hittade den perfekta platsen vid en liten å/bäck.

Bilder kommer, kanske imorgon, om jag inte ska jobba då...

Idag fyller min lillebror år så ikväll blir det bowling, mat & uteservering så ingen mer tid för uppdatering idag.

Nu ska jag städa lite, skriva en faktura och sen blir det kvarnfallet för att steka lite!

Det är hit jag ska och bada... Kanske världens vackraste plats. I alla fall enligt mig!


Nästa: Knäred

Nu ska jag packa väskan och köra till Knäred för en fotografering. Eller ja, vi hade tänkt hålla till ca 1 mil utanför Knäred på en plats jag spanade in för snart ett år. Jag tror det kommer bli skitbra!

Vem är det jag ska fota då? Jo, det är min kära kusin Felicia & hennes kompis Matilda som jag fotat en gång tidigare. Men tillskillnad från andra fotograferingar med Felicia & hennes kompisar som brukar vara TFP-plåtningar är detta en fotografering dom själva bokat, och alltså ska betala för.

Så för en gångs skull har jag inte så mycket att säga till om utan dom får själva bestämma vad dom vill ha för bilder, vad du vill ha på sig och vad dom vill ha för smink. Och så slipper dom ju bli tvingade till en massa konstiga saker och poser som jag annars kan komma på. hahah.

En bild från min och Felicias senaste fotografering i lördagskväll...


Foto: Jag @ Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f.1,8
På bild: Felicia Eriksson

Inga bilder får kopieras eller användas utan mitt tillstånd!
Var vänlig respektera detta, Tack! ©Prästkrage

Idag har jag jobbat 11.30-20. Mördarpasset på Mc Donalds! Det var sjukt mycket att göra och jag fick bara en halvtimmes rast. Så när jag väl kom hem var jag helt slut i både huvvet och kroppen. 

Nu har jag i alla fall suttit och pillat lite i photoshop nån timme. Kunde verkligen inte bestämma mig för vilken vitbalans-inställning jag gillade mest så det fick bli en variant med varje. Lite olika beskurna blev dom också. också Det är svårt när det finns så mycket valmöjligheter...

Vilken gillar ni mest?


Foto: Jag @ Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f.1,8

Inga bilder får kopieras eller användas utan mitt tillstånd!
Var vänlig respektera detta, Tack! ©


Felica & Elin


Foto: Jag @ Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f.1,8
På bild: Felicia Eriksson


Foto: Jag @ Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f.1,8
På bild: Elin Stenbeck

Inga bilder får kopieras eller användas utan mitt tillstånd!
Var vänlig respektera detta, Tack! ©


Knäredsvykort

Ni har kanske sett bilderna tidigare här på bloggen men det är i alla fall de här två bilderna jag tryckt upp som vykort.

Som ni ser är det så himla vacker natur i Knäred och under sommaren kryllar här av danskar och tyskar, men även svenska turister.

Bilderna är tagna i juli förra året. Kvällen innan jag blev dödsjuk. Eller okejdå, inte dödssjuk men en lättare variant av körtelfeber. Jag hade så ont i halsen att jag inte ens kunde svälja mitt eget saliv. Mysig info va?

Men i alla fall, tack vare alla dessa turister (och säkert en hel del Knäredsbor också) har jag sålt nästan 400 vykort på drygt tre månader. Inte illa om jag får säga det själv. Säsongen har ju knappt börjat.

Kvarnfallsbron över krokån


Kvarnfallet & Kvarnhuset


Inga bilder får kopieras eller användas utan mitt tillstånd!
Var vänlig respektera detta, Tack! ©


Knäredsdagen

I lördags hade Knäred (där jag bor) ett litet evenemang kallat "Knäredsdagen, Sextontretton".

"Ett evenemang och en dag då alla är välkomna att delta och umgås. Detta evenemang är planerat som en återkommande händelse varje år, första lördagen i juli. År 2013 är det 400 års firande av "Freden i Knäred" då kommer Knäredsdagen Sextontretton att bli ett än större evenemang." Står det på Knäreds hemsida.

Så ja, i lördags var där alltså lite marknad på torget i Knäred, och företag runt om i samhället visade upp sig. Jag befann mig på toget där jag "visade upp mig" och lite bilder. Delade även ut flyers till folk med speciella sommarerbjudanden och sålde vykort.

Jag har nog inte berättat det här men för några månader sen tryckte jag upp vykort med med motiv av kända platser i Knäred. Doms säljs nu både på shell-macken och Konsum i Knäred och igår passade jag då på att sälja själv. Eller ja, min kära kusin/assistent hjälpte mig. Hon är verkligen GRYM på att sälja och pratar omkull nästan vem som helst... Så ja, det blev en stor förtjänst tack vare henne. Så är det nån som behöver en bra säljare, hör av er! ;)

Felicia i vårt "stånd" med vykort, lappar och min portfolio.Massa folk


Hjortkorv & HjorthamburgareSadelmakeriOlssons Vilt


Felicia säljer vykort till en glad man


Felicia säljer vykort och delar ut lappar


Inga bilder får kopieras eller användas utan mitt tillstånd!
Var vänlig respektera detta, Tack! ©


Elin

Kände mig så elak så jag var bara tvungen att redigera en bild på Elin... Hann inte kolla igenom alla bilderna men denna bilden gillar jag.

Så himla söt!

Foto: Jag @ Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f.1,8
På bild: Elin Stenbäck

Inga bilder får kopieras eller användas utan mitt tillstånd!
Var vänlig respektera detta, Tack! ©


Fina Felicia

Körde en liten spontanfotografering med min kusin & hennes kompis för nån vecka sen... Jag är världens segaste människa just nu och har bara hunnit redigera en ända bild. Bra jobbat!

Felicia berätta precis att hennes kompis är inne flera gånger om dagen här för att se om jag lagt upp nån bild på henne. Stackarn. Men jag lovar, det kommer!Kontakt

Om du vill boka en fotografering med mig, har synpunkter, frågor eller annat är du välkommen att använda dig av mitt kontakt-formulär nedan. Välj ämne i listan.

Prislistor hittar du här

Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:

Om formuläret av någon anledning inte skulle fungera nås jag även på lh-foto@live.se
Det går även bra att ringa mig på 0738066847.

RSS 2.0


Fotograf i Halmstad - Bröllopsfotograf i Halmstad - Barnfotograf i Halmstad - Nyfödd-bilder halmstad - nyfödd-fotograf Halmstad - bebisfotograf Halmstad - Fotograf nyfödd Halmstad - Fotograf Halmstad gravid - Gravidbilder fotograf Halmstad - Graviditesbilder Halmstad fotograf - Familjefoton Halmstad - Familjebilder Halmstad - Familjefotograf i Halmstad - Djurfotograf i Halmstad - Fotograf Halmstad - Fotograf bröllop Halmstad - Bröllopsfotograf Halmstad - Fotograf i Laholm - Bröllopsfotograf i Laholm - Barnfotograf i Laholm - Nyfödd-bilder Laholm - nyfödd-fotograf Laholm - bebisfotograf Laholm - Fotograf nyfödd Laholm - Fotograf Laholm gravid - Gravidbilder fotograf Laholm - Graviditesbilder Laholm fotograf - Familjefoton Laholm - Familjebilder Laholm - Familjefotograf i Laholm - Djurfotograf i Laholm - Fotograf Laholm - Fotograf bröllop Laholm - Bröllopsfotograf Laholm Fotograf i Malmö - Bröllopsfotograf i Malmö - Barnfotograf i Malmö - Nyfödd-bilder Malmö - nyfödd-fotograf Malmö - bebisfotograf Malmö - Fotograf nyfödd Malmö - Fotograf Malmö gravid - Gravidbilder fotograf Malmö - Graviditesbilder Malmö fotograf - Familjefoton Malmö - Familjebilder Malmö - Familjefotograf i Malmö - Djurfotograf i Malmö - Fotograf Malmö - Fotograf bröllop Malmö - Bröllopsfotograf Malmö