Om mig

Kul att ni hittat hit!

Som ni nog redan har förstått älskar jag att fotografera, och mer om det kan ni läsa här. (Kommer snart en länk)

Nu tänkte jag berätta lite mer om mig själv och vem jag är förutom fotografen Linn Hansson.


Jag, november 2010

Ja, jag heter alltså Linn Hansson, är en 20-årig tjej uppvuxen i den lilla byn Knäred.I juni 2010 packade jag ner mitt liv i lådor och flyttade in till "storstaden" Halmstad för att söka lyckan. Här bor jag tillsammans med min pojkvän sen snart 7 år tillbaka och hunden Charlie.


Min skatt <3

Jag är väl en helt vanlig tjej egentligen... Jag tror att folk som känner mig skulle beskriva mig som glad, sprallig och positiv. Första intrycket folk får av mig är nog däremot att jag är lugn, eftertänksam och försiktig. Jag är målmedveten, ambitös och driven. Jag har nästan alltid något nytt på gång, och gör aldrig någonting halvhjärtat eller lämnar aldrig ifrån mig någoting halvdant gjort.

I juni 2009 tog jag studenten efter 3 år på John Bauergymnasiets mediaprogram med många nya erfarenheter och upplevelser i ryggsäcken.


Studenten 2009

Som förrvirrad 18-åring hade jag inte en aning om vad jag ville göra med mitt liv, så just nu jobbar jag på Mc Donalds här i Halmstad, där jag varit fast anställd sedan maj 2008. Några år för länge kan man tycka men jag trivs och det är nästan alltid roligt att gå till jobbet.

Genom att varje dag möta nya människor, unga som gamla, känner jag nu att jag vill fortsätta jobba med människor på ett eller annat vis.

Jag vill känna att jag gör nytta. Jag vill förändra. Jag vill känna mig behövd. Jag vill hjälpa till. Jag vill göra skillnad! 
Men om det blir som förskolelärare, sjuksjöterska, volnontärarbetare, fritidspedagog, brandman eller socionom har jag ingen aning om, det återstår att se...

Jag älskar att resa och det finns så mycket som jag vill se, uppleva och göra. En dröm är väl att göra en jorden-runt-resa och/eller spendera en del av mitt liv utomlands.


Bilder från Thailandsresor 2009 & 2010

Här på hemmaplan i Sverige tycker jag om att mysa, mys i alla dess former och med allt vad det innebär. Laga och äta god mat, gå långa promenader, umgås med nära och kära, spela spel, läsa en bra bok och dricka en god kopp thé. Tända ljus. Choklad. Ja, mysa helt enkelt!

Vill ni veta mer om mig eller bara undrar något så är det bara att fråga! :)

Här kan ni läsa mer om historian kring mitt fotograferande (Kommer snart en länk)
Här kan ni läsa en kortare presentation om mig och LH-foto (Kommer snart en länk)Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?


RSS 2.0


Fotograf i Halmstad - Bröllopsfotograf i Halmstad - Barnfotograf i Halmstad - Nyfödd-bilder halmstad - nyfödd-fotograf Halmstad - bebisfotograf Halmstad - Fotograf nyfödd Halmstad - Fotograf Halmstad gravid - Gravidbilder fotograf Halmstad - Graviditesbilder Halmstad fotograf - Familjefoton Halmstad - Familjebilder Halmstad - Familjefotograf i Halmstad - Djurfotograf i Halmstad - Fotograf Halmstad - Fotograf bröllop Halmstad - Bröllopsfotograf Halmstad - Fotograf i Laholm - Bröllopsfotograf i Laholm - Barnfotograf i Laholm - Nyfödd-bilder Laholm - nyfödd-fotograf Laholm - bebisfotograf Laholm - Fotograf nyfödd Laholm - Fotograf Laholm gravid - Gravidbilder fotograf Laholm - Graviditesbilder Laholm fotograf - Familjefoton Laholm - Familjebilder Laholm - Familjefotograf i Laholm - Djurfotograf i Laholm - Fotograf Laholm - Fotograf bröllop Laholm - Bröllopsfotograf Laholm Fotograf i Malmö - Bröllopsfotograf i Malmö - Barnfotograf i Malmö - Nyfödd-bilder Malmö - nyfödd-fotograf Malmö - bebisfotograf Malmö - Fotograf nyfödd Malmö - Fotograf Malmö gravid - Gravidbilder fotograf Malmö - Graviditesbilder Malmö fotograf - Familjefoton Malmö - Familjebilder Malmö - Familjefotograf i Malmö - Djurfotograf i Malmö - Fotograf Malmö - Fotograf bröllop Malmö - Bröllopsfotograf Malmö