GOTT NYTT ÅR!


Precis som alla andra bloggare här ute i världen har även jag knåpat ihop en liten årssammanfattning av bilder. Men tillskillnad från alla andra är jag inte riktigt färdig och därför blir det inget av det idag.
Men vem har sagt att det är dåligt att börja det nya året med en tillbakablick?

Efter många om och men har jag & min man bestämt oss för att bara vara hemma ikväll. Fjotisfester eller Halmstads uteliv var inget som lockade denna afton. Så Isac & Fannsan kommer och äter middag, spelar spel och dricker champagne. Det låter väl inte helt fel det heller?

Gott nytt år på er allesammans!



Matilda igen

Haha jaa, vad ska man säga? Dom liknar bilderna på Felicia ganska mycket! ;)
Lätt hänt när två personer turas om att bli fotogrfaerade.. hehe.
Och Matilda är minst lika fin :)





och precis som vanligt är bilderna klickbara! Det är absolut en funktion jah tycker ni ska använda er av man ser bilderna på ett annat sätt och med mycket bätttre kvalite!


Stunning

Jag tror bestämt att jag har världens snyggaste kusin!
Haha det där kändes konstigt att skriva. Jag menar, hur många 19 åringar tror ni säger sånt om sin 6 år yngre kusin?

Men ni skulle sett henne igår! Bilderna ger ingen rättvisa, hon var.. fucking fabulous och såg inte ut att vara en dag yngre än 18.

Av minerna på bilderna att dömma var hon nog en aning ofokuserad dock. Jag vet att du kan bättre!
Men trots denna min, som mer eller mindre säger "ta mig härifrån" kan man ju inte annat än att säga WOW!




Matilda

Felicias söta kompis Matilda var minsann en riktig talang som modell! Jag hoppas hon vill ställa upp fler gånger :)

Som alltid är bilderna klickbara så ni får upp dom i ett eget fönset, något förminskade så man ser helheten bättre...

Jag kan inte bestämma mig, färg eller svartvit?









Iskall fotografering

Idag blev det som sagt lite fotografering med min kära kusin och hennes kompis. UTOMHUS! Det var riktigt längesen så det var kul, men jag hade glömt hur kallt det är ute och numera har jag slutat upp med mordförsök på mina modeller så det blev bara en snabb runda.

Kameran bråkade lite och ville inte alls som jag ville. Eller snarare mitt 50mm objektiv. Jag vet inte om det beror på om jag tappat det eller om det helt enkelt är lite svårflörtat när det gäller skärpan?! Eller så kanske det bara är jag som är kass. Hmmm..

Har bara hunnit redigera två bilder så bjuder på dem så länge!
Imorgon blir det först jobb till 15.30 och sen kl 17 kommer två små barn och ska fotograferas.
SKEPP OHOJ!






Emmas fototävling

I början av december var jag med och tävlade hos Emma...

Nu har hon arrangerat en ny fototävling i sammarbete med tvspelsweb där man har chans att vinna ett skylightfilter.

Temat är vinter och vad passar då inte bättre än min omskriva vinterbild från Rosvik?




Isac & Fanny











ÄNTLIGEN!

Imorgon har jag tvingat min kära kusin att fotografera lite. Eller ja, modella för hennes del. UTOMHUS!
ÄNTLIGEN!

Jag har nog glömt skriva det, men förra veckan kom äntligen mina grejer från tvspelsweb som jag beställde i början på december. Det hade blivit något fel och mitt paket hade kommit bort eller nått sånt men tillsist fick jag det i alla fall. Lagom till julafton. hoho.

Paket innehöll bl.a motljusskydd, refläxskärm och några filter. Jag är så sugen på att prova fotografera med refläxskärm, har aldrig andvänt mig av det innan men alla säger att den är ovärderlig, så, upp till bevis imorgon.

Som tur är ska Felicias kompis också med imorgon så jag får lite hjälp med att hålla skärmen, den var gigantisk så det kan behövas. haha. Sen om jag ber riktigt snällt kanske hon också vill ställa upp på en och annan bild. :)

Bjuder på två gamla bilder från i våras på min fina kusin & modell. Kollade igenom massa gamla mappar och där var faktiskt massa bra bilder från denna dagen som jag inte ens har redigerat.

Dumt nog var det på den tiden jag fotade i jpeg istället för raw, kändes sjukt konstigt att inte redigera som man är van vid. Dessutom är det stor skillnad på kvaliten med, eller är det bara jag?







Lillebror

Spontan fotografering med lillebror i studion på julafton




Upphörande av shoppingförbud

Igår upphörde äntligen mitt shopping förbud på riktigt! Behöver jag säga att lyckan var total?
jag sprang runt som en dåre i alla affärer och ryckte åt mig miljontals plagg som jag provade, vände och vred på. Men vet ni vad? Jag fick faktiskt inte med mig SÅÅÅ mycket hem. Kan i och för sig bero på att affärerna bara hade öppet två timmar så hann inte så mycket. Men nej, jag tror jag har blivit smartare och kommit till insikt dessa månaderna utan shopping. Kläder gör en faktiskt inte lyckligare. Haha, det där tog emot att skriva.

Hälften av alla kläderna i min garderob bara hänger där. Och hälften av det som bara hänger där har fortfarande prislappen kvar. SKÄRPNING! Många köper bara för köpandets skull, speciellt nu på rean. Den där klänningen eller kjolen som man så många gånger kollat på, men faktiskt kommit fram till att man nog aldrig kommer använda är sänkt till halva priset så då köper man den tillsist i alla fall, bara för att den är billig. Ett halvår senare hänger den fortfarande i garderoben, oanvänd med prislappen kvar...

Okej, nu blev det kanske lite väl mycket jidder om shopping hit och dit, men jag gillar att skriva. Orden bara flödar och fingrarna går inte att stoppa. I can't help it! Fotograferande journalist nästa kanske?








Modeller sökes

Modeller sökes!

Just nu söker jag folk som vill bli fotade. Tjejer, killar, barn, gamla, unga ja, vem som helst!
Tar även på mig uppdrag som bröllopsfotograf och till andra tillställningar.
Fotograferar även gruppfoton, lagfoton, personalfoton m.m.




Det kostar ingenting att bli fotad av mig och just nu bjuder jag på en bild om tack för hjälpen om du vill ställa upp som modell.

Om du vill bli fotad, ring 0738066847 eller mejla mig på [email protected], eller skriv en kommentar här!


Ninja-tomte

Åh, jag är så grymt sugen på lite porträtt-fotografering utomhus just nu alltså. Det är ju det som är min grej!
Jag måste ta tag i det här nu alltså. Men, jag har fortfarande fullt upp. Men jag ska inte klaga, om lite mer än en vecka kommer jag ha all tid i världen så får väl helt enkelt hålla ut, lite, lite till.



Julspex

Självklart tvingade jag in allihopa i studion för lite familjeofoton!





Är vi inte grymt snygga i vår släkt? hehe


Julafton

Julafton började som vanligt med julfrukost och julklappsutdelning med min älskling, hans familj och deras grannar. Köttbullar och prinskorv till frukost och sen lite kladdkaka på det.

Dagen fortsatte hemma hos pappa med Kalle Anka, glass och clementiner och ännu mera julklappsutdelning.

Julfirandet fortsatte sen hos min moster med massa julmat, julklappsspel, "med andra ord" och så kom såklart tomten. Han kom med massa fina klappar, dock ingen imac eller kamera men jag är jättenöjd ändå. :)

En mycket bra julafton! Hoppas ni också har haft en bra jul :)








INFO Fotokurs

Ja, som ni såg i förra inlägget har jag tänkt ta mig an en fotokurs. Om det nu finns intresse för det?!

Jag hade inte tänkt mig något avancerat utan det ska vara för "nybörjare". Man behöver inte ens äga nån systemkamera utan en gammal hederlig kompaktkamera räcker långt för att få bra bilder. Det handlar inte så mycket om vilken kamera man har utan om komposition, vinklar, ljus och känsla och det tror jag är något alla kan lyckas med, bara man vill!
Vi kommer att ägna oss åt allt möjligt inom fotografi, som t.ex. porträttfotografering, landskap, makro, studiobilder osv.

Kursstart kommer bli någon gång i mitten av januari och sen träffas vi en gång i veckan i ca 10 veckor.
Priset för kursen är 100 kr/person.

Anmälning sker via mail eller telefon senast 11/1
[email protected] 0738066847



FOTO: Felicia Eriksson


FOTOKURS



Busar

Det var visst fler än jag som gillade den snöiga promenaden igår :)










Enchanted

Var ute på världens mysigaste vinterpromenad igår innan jag började jobba. Helt underbart väder, minusgrader & sol. Allting blir så himla vackert och det kändes som man gick omkring i en förtrollad sagoskog.












ALIVE

WOHOW! Min dator har återuppståt! Det var bara grafikkortet som glappade lite så nu är allt som det ska igen. Nu sitter jag på min bärbara, som tro det eller ej, också lever igen. Min pojkvän han kan han!
Dock är här inga bilder eller nått på denna men hoppas ni överlever ändå.

Imorgon måste jag skicka in dom sista bilderna och sen verkligen hålla tummarna att jag hinner få dom tills onsdag eftersom dom ska vara julklappar... Lite pinsamt annars!

Annars idag så har jag "jobbat" lite om man kan kalla det så.. En kund var och hämtade sina bilder och sådär. Hoppas dom blev nöjda!

Nu ska jag åka iväg till jobb nr2 och slita natten lång med fulla och hungriga gäster. KUL PÅ JUL!









Hej mitt vinterland



Imorgon


Imorgon ska jag ställa klockan på 8 och gå ut och fota snö i det fina morgonljuset. Synd bara att sängen alltid ska vara som varmast och goast på morgonen...






Brev till tomten



Kaputt!

Förresten, ännu ett skäl till kass uppdatering, MIN DATOR ÄR KAPUTT!
Jag vet inte vad som är fel... Det är ström till både den och skärmen, men skärmen tänds aldrig och den där lampan som visar om den är av eller på bara blinkar... Inte okej!

Som tur är har jag de nytagna bilderna på min externa hårddisk och en snäll låtsaspappa som lånar ut sin laptop så jag har kunnat skicka in bilderna till framkallning och sådär. Dessvärre har jag inte bröllopsbilderna här och dom ska också bli förstoringar innan jul så detta måste lösas fort fort fort.

I alla fall, just nu vräker snön ner utanför fönstret och jag hopppas innerligt att den ligger kvar tills fredag då jag är ledig. Jag är så sugen på att fotografera så det kliar i fingrarna.

Nu vet ni i alla fall var ni har mig. Jag återkommer förhoppningvis imorgon :)


Pepparkaksbak

Jag ber ännu en gång om ursäkt för min dåliga uppdatering... Om man vill komma nån stanns här i bloggvärlden är det nog regelbunden uppdatering som är receptet men jag har verkligen inte tid just nu.

Men om ni håller ut tills januari kan ni nog vänta er massor med inlägg, jag har nämligen bara fått 5 dagars jobb då. GUD VAD BRA! Nej. Okej att jag inte vill jobba heltid men lite mer än 5 dagar skulle jag ju inte klaga över direkt...

I alla fall, i måndags hade jag & min kusin vår årliga pepparkaks-bak dag. Dock en månad senare detta året, men har man fullt upp så har man...

GOD JUL i alla fall


Baka baka liten kaka


Det blev inte så många roliga bilder så slänger in en bild från förra året också... Dock hämtad från allas älskade bilddagbok så kvaliten är inte den bästa...



Familjen Rishede

Bjuder på en bild på härliga familjen Rishede. Sandra kom och hälsade på en sväng så har inte hunnit redigera fler bilder än denna men det tar jag igen imorgon.



Mira & Nelly











Ida Nelly & Mira








Torsdagens fotograferingar

Fotograferingarna i torsdags gick bra!

Det var jättekul att träffa Ida som jag knapp träffat på ett år. Hon hade med sig sina två små söta pluttevovvar som även dem skulle förevigas. Det var lite svårt att få dom att göra som vi ville och dom gillade inte alls att ha tomteluvor på sig. haha. Men det gick!

Nästa på tur var familjen Rishede, och som jag nästan anat blev det inga julkort utan istället tog vi lite små-roliga familjefoton. Dom var jättetrevliga och glada och kom med massor av idéer och förslag på hur dom ville ha det.

Så nu ska jag sätta mig och redigera redigera och redigera så dom kan komma och kolla på bilderna på måndag eller tisdag.

Hej så länge!



Foton framkallade

Idag fick jag hem de första gänget av bilderna som folk beställt... Har alltid beställt på postfoto innan men blev inte så nöjd med deras krångliga storlekar sist så nu provade jag den omtalade sidan crimson istället.
Jag är riktigt nöjd med resultatet! Kan visa er imorgon hur det blev. Riktigt snygga och klara färger och bra kvalite på pappret. Gillar vi!

Imorgon ska jag börja dagen med att sortera bilderna till rätt person och skriva kvitton och sådär så att de som vill kan få sina foton imorgon.

Sen kommer min kära vän Ida och ska fixa julklapps-bilder och sen blir det julkorts-fotografering med en familj. Ja det var i alla fall tänkt så förra veckan men då kom dom inte och det känns kankse lite sent att börja fiffla med julkort nu. Vi får väl se vad som säger...

Påtal om det borde mina egen-gjorda julkort komma imorgon. hohoho hoppas dom blir fina :)
Och påtal om post tycker jag mina filter + refläxskärm borde anlända snart. Jag vill ha det NU NU NU!

Nej, om man skulle ta och sova nu kanske? Måste bara röja undan alla saker från sängen..... puuh!


Gekås

FÖRLÅT!

Jag vet att jag blivit dålig på att uppdatera här och varför ska jag inte dra en gång till...  Men om ni hemskt gärna vill läsa det kan ni klicka HÄR! hoho bara för att.

Men idag är det faktiskt en helt annan anledning. I förmiddags åkte nämligen jag och två kompisar iväg till gekås för lite julklappsshopping. Och eftersom jag gett mig själv shoppingförbud, som för övrigt går sådär, blev det en HIMLA MASSA julklappar. Jag är lycklig så länge jag får shoppa, sen spelar det ingen roll vem det är som får grejerna. heheh.

Efter 8-timmars shoppande, och en nådig summa pengar var vi äntligen redo att bege oss hem mot.
Nu sitter jag här, kl 2 på natten med inslagspapper och fyra stora gekås-kassar fulla med julklappar som ska packas in.

Köpte en minneskortsläsare idag, 89 kr, som hittat! Så nu ska det förhoppningvis funka både bättre och snabbare med överföring av raw-filer från kameran till datorn. Provade den precis och huj vad den gick, och fy vad enkelt allt blev! Dagens bästa köp mån tro?

Inte världens bästa bild, kl är 2 på natten! Men här ser ni i alla fall hur mysigt jag har det :) lägg på lite julmusik och stämningen är fixad!


Minneskortläsaren.  "TakeMS" 89 kr. (Bild tagen med mobilkamera)






Me myself and I

Linnkankinnkan i egen hög person!


Behöver jag säga att jag är lite smått förälskad i bakgrundsrullarna?
Jag är evigt tacksam den snälle man som skänkte mig dom. Men vart är blixtlamporna? Still waiting! hohoho





Stressigt värre

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, läsar-antalet har minskat drastiskt de senaste dagarna! Lite tråkigt faktiskt...
Men jag har verkligen fullt upp just nu!

När jag inte jobbar på Mc Donalds har jag fotograferingar inbokade och sen ska det redigeras och fixas, brännas och framkallas samtidigt som jag just nu har fullt upp med körkortet också.
Inte har man nått jullov att se fram emot heller, utan det blir bara mer och mer ju närme jul vi kommer. puuh! Men det är bara att jobba på!

För att ha nått att bjuda på slänger jag in den här halvseriösa bilden på mig & mina bröder. ha ha ha!

Årets julkort måntro?



Fredagens bestyr

Fredagen med fullfart blev inte så hektisk som jag trodde. Kan kankse bero på att den ena familjen jag skulle fota inte kom? Kan va så ja.....
Min sekreterare, hohoho, fick ringa upp och ordna en ny tid så nu ska dom komma på torsdag istället. Hoppas dom dyker upp då!

Men jag fick i alla fall fotat dom tre härliga syskonen Vågendahl/Andersson. Först tog vi enskilda bilder på var och en och sen en bild på alla tre tillsammans. Har bara precis hunnnit kolla igenom bilderna lite snabbt men det såg bra ut!

Sen var det ju även ett par och kollade på sina bilder... Dom valde ut tre stycken som dom ville ha. Jag hoppas verkligen inte att dom gör det bara för att vara snälla utan att dom faktiskt gillar mina bilder!

Just nu är jag i Halmstad hos min syster, därav ingen uppdatering igår som jag lovade... Mamma & Benny kommer snart och hämtar mig och då ska vi flänga runt i lite affärer...

När jag kommer hem blir det redigering för fulla muggar och lite bloggande såklart!

Tyvärr har jag inga bilder att bjuda på... Hoppas ni överlever! Själv tycker jag inlägg utan bilder på en FOTO-blogg är sjukt tråkiga...


Lite små tankar om shopping

Jag har gett mig själv köpförbud på saker till mig själv fram tills efter jul... Det går ju sådär kan jag meddela.

Precis beställde jag hem lite grejer från www.tvspelsweb.se som jag bara kände jag va tvungen att ha.
Den omtalade refläxskärmen bl.a, samt ett skylightfilter, ett polarisationsfilter och ett motljusskydd.
För att det ska kännas lite bättre så har jag laddat upp med några ursäkter. "Jag behöver faktiskt detta!" "Det är ju inte till MIG, det är ju till kameran". Så, nu känns det bättre i hjärtat!

Att jag köpte en ny mobil igår var också HELT NÖDVÄNDIGT! Min gick faktiskt sönder för några månader sen och vem vill gå runt med en värdelös gammal nokia 3310? Nej just det! Att den nya mobilen är röd och fin och har 8.1 megapixel kamera och var måttligt dyr är väl inget att ha dåligt samvete över? Jag menar, den kommer ju hålla i några år nu...

NU - ACTION!



Fotodag imorgon


Imorgon blir det en fredag med full fart hela dagen!

Har två fotograferingar + en som ska komma och kolla på sina bilder. Det kommer alltså bli fullt upp imorgon. Kul! Det ska bli riktigt spännande :)

Den första fotografering ska vara till ett "lite annorlunda och roligt julkort". Kommer nog bli sjukt svårt! Får se om jag kan nå upp till deras förväntningar!

Sen kommer "min första bokning" som jag ju firade förra veckan. hehe. Tre syskon som ska fotografera syskon-porträtt. Har suttit nu ikväll och letat lite inspiration och sådär. Jag vill ju att mina bilder ska ha det där lilla extra och inte bara vara platta och tråkiga som vilket skolfoto som helst... Får se om vi kan lyckas få till nått roligt!

Det ända jag ororar mig lite över just nu är ljuset... Det skulle inte skada med lite mer belysning vilket ger lite kortare slutar-tider. Just nu har jag så långa slutar-tider att det blir svårt att fånga de där härliga och spontana ögonblicken utan att det blir suddigt och oskarpt... Dumt!

Kollade precis igenom alla bilderna på Isac & Fannsan och där var så många bilder man önskat man lyckats frysa... Men icke, istället ser dom ut som aliens eller nått åt det håller. Kattbajs!

Detta måste lösas!



Smakprov

Ett litet smakprov från en liten fotosession i söndags med min kära bror & hans fina Fanny :)


Jag är så sjukt sugen på att bara sätta mig ner och ta tag i dessa bilderna och sitta uppe och redigera hela natten. Dom är ju så fina! Men samtidigt är jag galet trött och egentligen funderade jag på att gå och lägga mig vid kl 22 direkt efter träningen och bara strunta i bloggen men njaa... Det fick bli nått mittemellan. Så nu ska jag inta sängen..

Jag kände mig tvungen att först meddela att det kommer antagligen bli tomt här fram tills fredag kväll...
Har fullt upp hela dagarna med jobb och körning och jag vill gärna hinna träffa mina nära & kära lite också...  Men på fredag är jag tillbaka igen!


Julkort

Min fina mormor och hennes syster tog en bild som dom ska skicka som julkort! Till vem säger jag inte för det skulle bli en överraskning, hohoho.





Julklapp


Idag kom Matilda och skulle kolla på sina bilder... Klantig och tankspridd som man är hade jag glömt att lägga över dom på den externa hårddisken så det var bara att springa hem och fixa det medans hon väntade. Väl hemma märkte jag att jag bara redigerat en bild, haha. Jag är så bra!

Så för första gången visade jag upp mina bilder oredigerade, tråkiga, mörka och dassiga. Men trots det så valde hon ut 5 stycken som hon ville ha! KUL! :) Så det var bara att sätta sig och redigera sen... hehe.

En av bilderna som Matilda valde. Den ska bli julklapp :)







Bilder från igår

Kom precis på mig själv nu när jag höll på att ladda upp bilderna att jag inte vill ladda upp dom på de som inte ville köpa sina bilder... Självklart gäller ju copyright på alla mina bilder men det finns nog många som inte förstår det, eller struntar i det och därför, bara vips, sparar ner bilderna till sin dator istället... Vilket alltså INTE är okej! Dock blir ju inte speciellt högupplösta bilder men ändå..

Så, här har ni några stycken så länge :)





Spex & bus






Invigning av fotostudion

...Om man nu kan kalla det invigning. Öppning kanske man ska säga istället.. haha.
Ja, igår öppnade jag i alla fall upp min lilla fotostudio för allmänheten och sen dess har det varit full fart.

Vid 1 fotade jag min första riktiga kund. Eller ja, jag fotade en liten pojke på 1-2 år, så jag antar att det inte är han som är kunden men ja, ni hajjar. Det var himla svårt att få denna lilla varelse att sitta stilla samtidigt som han skulle se glad och nöjd ut. Men med hjälp av hans moster fick vi alla fall till en och annan bild.
Imorgon ska dom komma och kolla på bilderna och ge sin dom. hehe.

Dagen fortsatte med massor utav folk som kom in och kikade lite. Det var inte så många som ville bli fotade just då, men de flesta lovade att höra av sig för fotografering vid ett senare tillfälle istället.

Någon som dock glatt ställde upp för fotografering var min gamla lågstadielärare och hennes man. Förhoppningsvis vill även dom ha en kärleksfull bild att pryda väggarna med där hemma, dom har inte hunnit kolla på bilderna än.
Även min gamla lärares dotter och henne pojkvän blev fotograferade och till dom sålde jag min första bild. Kul! :)

Dagen fortsatte med ännu mer folk som tittade in och berömde mig för mina bilder. Sånt blir man glad av!

Framåt slutet av kvällen fick jag sjukt mycket att göra. Det kom in ett stort gäng med ungdomar, Felicias kompisar, och ALLA skulle fotograferas. Det var inte det lättaste kan jag lova. Jag vet ingenting om hur man ställer upp 10 personer så att det ser bra ut. Och att sen dessutom få alla att bli bra på en bild är inte världens lättaste. Men jag lyckades, i alla fall med det sist nämnda. Uppställningen överlät jag till dem själva istället, haha. Smidigt!

Ja, jag är nöjd med dagen och det känns som om resten veckan kommer bli fullpackad!

Jag började veckan bra idag genom att visa bilderna för en del av det sista gänget. Jag tror dom blev ganska nöjda ändå för alla köpte åtminstone en varsin bild. Hoppas nu dom inte kände sig tvingade att göra det utan att dom gjorde det för att dom ville :)

Såhär mycket tror jag aldrig att jag skrivit i ett inlägg, och jag tror inte heller att jag kommer göra det fler gånger...

Bilderna, som jag fått tillstånd att lägga upp,  kommer i ett eget inlägg :)




RSS 2.0


Fotograf i Halmstad - Bröllopsfotograf i Halmstad - Barnfotograf i Halmstad - Nyfödd-bilder halmstad - nyfödd-fotograf Halmstad - bebisfotograf Halmstad - Fotograf nyfödd Halmstad - Fotograf Halmstad gravid - Gravidbilder fotograf Halmstad - Graviditesbilder Halmstad fotograf - Familjefoton Halmstad - Familjebilder Halmstad - Familjefotograf i Halmstad - Djurfotograf i Halmstad - Fotograf Halmstad - Fotograf bröllop Halmstad - Bröllopsfotograf Halmstad - Fotograf i Laholm - Bröllopsfotograf i Laholm - Barnfotograf i Laholm - Nyfödd-bilder Laholm - nyfödd-fotograf Laholm - bebisfotograf Laholm - Fotograf nyfödd Laholm - Fotograf Laholm gravid - Gravidbilder fotograf Laholm - Graviditesbilder Laholm fotograf - Familjefoton Laholm - Familjebilder Laholm - Familjefotograf i Laholm - Djurfotograf i Laholm - Fotograf Laholm - Fotograf bröllop Laholm - Bröllopsfotograf Laholm Fotograf i Malmö - Bröllopsfotograf i Malmö - Barnfotograf i Malmö - Nyfödd-bilder Malmö - nyfödd-fotograf Malmö - bebisfotograf Malmö - Fotograf nyfödd Malmö - Fotograf Malmö gravid - Gravidbilder fotograf Malmö - Graviditesbilder Malmö fotograf - Familjefoton Malmö - Familjebilder Malmö - Familjefotograf i Malmö - Djurfotograf i Malmö - Fotograf Malmö - Fotograf bröllop Malmö - Bröllopsfotograf Malmö