Phi-Phi Island 9/3

Imorse gick vi upp vid 8, hoppade i vandringskorna och begav oss iväg mot Phi Phi Island viewpoint.
Det började med 320 trappsteg uppåt och sen en asfalterad "stig" som slingrade sig upp över bergen. Det var riktigt jobbigt att gå upp där, och när vi kom upp, 25 minuter senare var vi helt genomsvettiga. Men det var helt klart värt det, vi blickade ut över en underbar vy.
Ton Sai Bay till vänster, Lo Dalum Bay till höger och staden i mitten.
Precis som med allt annat måste man också se och uppleva det här med egna ögon. Det är så himla vackert här, allting!



När vi kom ner igen, helt slut i benen efter en inte lika svettig tillbaka-väg, gick vi och duschade av oss all svett. Benen bara skakade och det kändes som om man sprungit flera mil och som om benen skulle vika sig vilken sekund som helst. Det gjorde dom inte som tur var, och vi köpte med oss varsin baugette ner till stranden där vi spenderade resten av dagen. Idag var där inte alls lika fint som första dagen. Dock var där inga äckliga maneter idag men nu var där istället nästan inget vatten och man fick gå jättelångt ut för att det ens skulle nå en till vaderna, så det var lite tråkigt. Men vi badade så gott vi kunde ändå. Vattnet här är mycket varmare än på Phuket, kankse runt 33 grader.

Efter 5 timmar på stranden gick vi och åt en baugette igen och sen bestämde vi oss för att prova på massage. För 62 svenska kr fick vi avnjuta en timmes oil-massage. Om man nu kan kalla det njuta. Jag gjorde det då inte! Förra året i Phuket var dom rätt hårdhänta men det var ändå skönt tillskillnad från nu. Hon slet och drog och tryckte som bara den så ibland undrade jag om det inte var thai-massage vi fick...

Efter massagen gick vi på stela ben tillbaka till helvetet (vår bungalow) för att chilla lite och fixa oss innan middagsdax. Middagen åt vi på samma restaurang där vi köpt baugetterna tidigare under dagen. Tim tog friterade räkor och jag byggde ihop en specialarpizza som var riktigt god. Margharita med ananas, oliver och vitlök. mmhm!
Personalen på detta stället var hur mysiga och goa som helst, precis som på gamla kära H2o. Dom skrattade, pratade och skojade hela tiden. Precis som äkta thailändare.
Mer sådant tack!



Efter maten gick vi en sista runda på stan och bokade biljetter vidare till Krabi imorgon. Kollade även in lite olika hotell som vi kan tänka oss att bo på. MED AC!!!

Nu är det dags för sista nattet i helvetet. Såklart blir det en iskall dusch och tvärdrag även i natt för att överleva.
G-night!



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?


RSS 2.0


Fotograf i Halmstad - Bröllopsfotograf i Halmstad - Barnfotograf i Halmstad - Nyfödd-bilder halmstad - nyfödd-fotograf Halmstad - bebisfotograf Halmstad - Fotograf nyfödd Halmstad - Fotograf Halmstad gravid - Gravidbilder fotograf Halmstad - Graviditesbilder Halmstad fotograf - Familjefoton Halmstad - Familjebilder Halmstad - Familjefotograf i Halmstad - Djurfotograf i Halmstad - Fotograf Halmstad - Fotograf bröllop Halmstad - Bröllopsfotograf Halmstad - Fotograf i Laholm - Bröllopsfotograf i Laholm - Barnfotograf i Laholm - Nyfödd-bilder Laholm - nyfödd-fotograf Laholm - bebisfotograf Laholm - Fotograf nyfödd Laholm - Fotograf Laholm gravid - Gravidbilder fotograf Laholm - Graviditesbilder Laholm fotograf - Familjefoton Laholm - Familjebilder Laholm - Familjefotograf i Laholm - Djurfotograf i Laholm - Fotograf Laholm - Fotograf bröllop Laholm - Bröllopsfotograf Laholm Fotograf i Malmö - Bröllopsfotograf i Malmö - Barnfotograf i Malmö - Nyfödd-bilder Malmö - nyfödd-fotograf Malmö - bebisfotograf Malmö - Fotograf nyfödd Malmö - Fotograf Malmö gravid - Gravidbilder fotograf Malmö - Graviditesbilder Malmö fotograf - Familjefoton Malmö - Familjebilder Malmö - Familjefotograf i Malmö - Djurfotograf i Malmö - Fotograf Malmö - Fotograf bröllop Malmö - Bröllopsfotograf Malmö