Koh Phangan

Idag bar det som sagt av till grann-ön Koh Phangan. För en gångsskull kom upphämtnings-bilen i tid, och allt flöt på bra.

LAND I SIKTE!             I'm on a boat!



Varje gång innan vi åker till ett nytt ställe bestämmer vi oss för vilken strand vi vill bo på, och kollar upp lite eventuella hotell. Oftast blir det inte som vi tänkt oss och inte denna gången heller. Vi hade bestämt oss för att åka upp till nordvästra sidan av ön där de vackraste stränderna ska finnas, men det slutade med att vi hamnade på stranden 5 minuter från piren i söder. På båten fick vi nämligen ett erbjudande om ett kanon-boende för bara 400 bath/natten och självklart nappade vi på det. Deras slogan löd "If you want to stay on the beach, but your econmy don't want" eller nått sånt och då trodde vi ju att det låg på stranden och tänkte, skitsamma, strand som strand vi ska bara sola och bada.

Och ja, det låg på stranden. Vid högvatten var inte strandremsan bredare än 1 meter på vissa ställen och vattnet var rätt grumligt. Vi bestämde oss ändå för att ligga på stranden, där vi var mer eller mindre helt ensamma. De flesta tog sig vidare till andra stränder på dagarna för att sola och bada.



Hotellet ligger även rätt öde så ikväll har vi ätit på restaurangen här. Jag intog en pizza, fortfarande trött på thai-maten ja, och Tim provade på spaghetti bolognese med kyckling. Vilket han inte förstod när han valde på beef, pork och chiken, var att det var det som vara själva innehållet och när han fick in maten sa han: "vilken konstig bolognese dom har här...Ingen köttfärs ju". hahah. Efter maten tog vi en varsin milkshake med smak av mars & kokos. Så sjukt goda! När jag kommer hem ska jag öppna en "shake-bar" för jag har verligen blivit beroende av alla möjliga shakes här nere, så gott!



För övrigt så är hotellet värsta partystället och arrangerar olika sorters fester var och varannan kväll. Men eftersom jag för tillfället har världens tråkigaste resesällskap sitter vi i vår bungalow och hör musiken dunka utanför. Ett tag funderade jag på att gå ut själv och skaffa lite nya vänner men njaaee..

Vår bungalow är i alla fall asfin och gingatiskt stor. Rena kungaslottet jämfört med vår helvetes-bungalow på phiphi. Tim säger att detta inte är en bungalow, och visst jag kan hålla med, men det heter ju så på "hotell-språk". Det spelar ingen roll om det är en raddig koja eller en stor stuga, det heter bungalow.

Nej, nu ska vi kolla på lite hipp hipp (det va längensen) och sen se om vi lyckas somna med allt hålligång utanför.

Goodbye!

 




Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?


RSS 2.0


Fotograf i Halmstad - Bröllopsfotograf i Halmstad - Barnfotograf i Halmstad - Nyfödd-bilder halmstad - nyfödd-fotograf Halmstad - bebisfotograf Halmstad - Fotograf nyfödd Halmstad - Fotograf Halmstad gravid - Gravidbilder fotograf Halmstad - Graviditesbilder Halmstad fotograf - Familjefoton Halmstad - Familjebilder Halmstad - Familjefotograf i Halmstad - Djurfotograf i Halmstad - Fotograf Halmstad - Fotograf bröllop Halmstad - Bröllopsfotograf Halmstad - Fotograf i Laholm - Bröllopsfotograf i Laholm - Barnfotograf i Laholm - Nyfödd-bilder Laholm - nyfödd-fotograf Laholm - bebisfotograf Laholm - Fotograf nyfödd Laholm - Fotograf Laholm gravid - Gravidbilder fotograf Laholm - Graviditesbilder Laholm fotograf - Familjefoton Laholm - Familjebilder Laholm - Familjefotograf i Laholm - Djurfotograf i Laholm - Fotograf Laholm - Fotograf bröllop Laholm - Bröllopsfotograf Laholm Fotograf i Malmö - Bröllopsfotograf i Malmö - Barnfotograf i Malmö - Nyfödd-bilder Malmö - nyfödd-fotograf Malmö - bebisfotograf Malmö - Fotograf nyfödd Malmö - Fotograf Malmö gravid - Gravidbilder fotograf Malmö - Graviditesbilder Malmö fotograf - Familjefoton Malmö - Familjebilder Malmö - Familjefotograf i Malmö - Djurfotograf i Malmö - Fotograf Malmö - Fotograf bröllop Malmö - Bröllopsfotograf Malmö