Arlanda - Ryssland

Nu är vi äntligen framme på Phuket efter 36 timmar på resande fot med bara några få timmars sömn. Behöver jag säga att jag är mer död än levande?

Efter jag skrev på Arlanda igår gick vi och checkade (skrev först käkade, märks att jag är trött, haha) in vårt bagage och sådär och sen begav vi oss mot vår gate. Det var jag, Tim & 100 ryssar som skulle med planet. Kändes ju lagolm bra. Efter ett tag kom dock några svenska affärsman och en trevlig rysk/svensk dam och då kändes det genast mycket bättre...

Ända tills vi kom på planet. haha. Vi visste om att vi råkat boka resan med "mardrömsflygbolaget nr 1" (ryska aeroflot) och hemma hade vi läst både det ena och det andra om dom. Men så illa kunde det väl ändå inte vara tänkte vi. Och SÅ illa var det väl inte. Men tillräckligt för att önska att vi inte redan hade bokat biljetter hem. haha.

Plastsäten som man klibbade fast i, minimalt benutrymme, (hemmefrån bokade vi platser med extra benutrymme, men de platserna såg vi inte mycket av), INGEN TV ELLER RADIO, sura flygvärdinnor som inte kunde engelska, all information på ryska, och även om dom hade sagt det på engelska hade man inte hört för högtalarna funkade knappt utan bara skorrade och brusade. Men ja, annars var väl allt tipp topp ;)

När vi kommit på planet och satt oss tillrätta börjaded det hela med lite Dublin-flashbacks så att säga. 2 timmar efter vi gått på planet hade det fortfarande inte lyft, och utanför körde plogbilar fram och tillbaka, fram och tillbaka. Efter Dublinresan då planet inte kunde lyfta alls var jag beredd på det värsta men efter ytterligare en halvtimme lyfte vi äntligen och susade iväg mot Moskva - Ryssland.

Sen var det dags för lunch. Först fick man in ett glas juice, och efter typ en halvitmme/när alla druckit upp kom dom och samlade in glasen och sen serverade dom maten utan dricka. Antar att det är nån rysk tradition att inte dricka till maten utan bara före och efter...

Till lunch fick vi i alla fall två torra brödbitar med pålägg som bestod av smör, 2 cm tjocka ostbitar, 2 cm tjocka skinkskivor och 3 minitomater. Till efterrätt serverades det en god "nötkaka" som verkligen förgyllde vardagen.

Efter att ha suttit på planet i något som kändes som en evighet var det äntligen dags för landning. Och denna gången sjönk vi verkligen inte långtsamt så mina öron mådde bra. När vi var ända nere vid marken och precis skulle landa hade vi en jäkla fart, och jag tänkte att nu är min sista stund kommen. haha. Men vi överlevde även om det tog ett braaaa tag innan planet stannade.

Förresten, ni vet att dom brukar säga att man ska sitta ner tills planet stannat helt osv...  Så fort vi fått hjulen på marken reste sig alla ryssar och började rycka i sitt bagage och springa runder. Jag säger då det!




Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?


RSS 2.0


Fotograf i Halmstad - Bröllopsfotograf i Halmstad - Barnfotograf i Halmstad - Nyfödd-bilder halmstad - nyfödd-fotograf Halmstad - bebisfotograf Halmstad - Fotograf nyfödd Halmstad - Fotograf Halmstad gravid - Gravidbilder fotograf Halmstad - Graviditesbilder Halmstad fotograf - Familjefoton Halmstad - Familjebilder Halmstad - Familjefotograf i Halmstad - Djurfotograf i Halmstad - Fotograf Halmstad - Fotograf bröllop Halmstad - Bröllopsfotograf Halmstad - Fotograf i Laholm - Bröllopsfotograf i Laholm - Barnfotograf i Laholm - Nyfödd-bilder Laholm - nyfödd-fotograf Laholm - bebisfotograf Laholm - Fotograf nyfödd Laholm - Fotograf Laholm gravid - Gravidbilder fotograf Laholm - Graviditesbilder Laholm fotograf - Familjefoton Laholm - Familjebilder Laholm - Familjefotograf i Laholm - Djurfotograf i Laholm - Fotograf Laholm - Fotograf bröllop Laholm - Bröllopsfotograf Laholm Fotograf i Malmö - Bröllopsfotograf i Malmö - Barnfotograf i Malmö - Nyfödd-bilder Malmö - nyfödd-fotograf Malmö - bebisfotograf Malmö - Fotograf nyfödd Malmö - Fotograf Malmö gravid - Gravidbilder fotograf Malmö - Graviditesbilder Malmö fotograf - Familjefoton Malmö - Familjebilder Malmö - Familjefotograf i Malmö - Djurfotograf i Malmö - Fotograf Malmö - Fotograf bröllop Malmö - Bröllopsfotograf Malmö